Nagy Endre – Költöztetés Budapesten

Akkor is adódhatnak nehézségek ha az ember Budapesten költözik. Persze, nem (csak) szó szerint nehéz dolgokra gondolok (zongora, pianínó, páncélszekrény, antik bútor stb), hanem a körülményekre. Például a budapesti költöztetés helyszínén derül ki, hogy nem férünk be a kapun, és 80 métert kell hordani a bútorokat. Vagy nem fér ki az ajtón a szekrény, és szét kell szerelni, vagy a teraszról le kell engedni. Esetleg a felrakodásnál látjuk, hogy jóval több ingóság van, mint amiről szó volt. Nos ezekben a helyzetekben is gyorsan meg kell oldani a néha lehetetlennek tűnő feladatot. A költöztető kollégáimnak is legalább 10 éves szakmai rutinjuk van, ami ilyenkor (is) meglátszik. Költöztettünk Budapesten egy családot két napon keresztül, ami négy forduló volt, igaz volt benne gy pianínó is. Velünk a költöztetés Budapesten valóban zökkenőmentes, Ön nem idegeskedik, csak – szinte – élvezi a költöztetést.

Költöztetés Budapesten olcsón?

Tudnánk szinte féláron is költöztetni Budapesten, de akkor rutintalan rakodókkal mennék költöztetni, aminek egy ügyfél sem örülne. Az óradíjunk sofőrrel és két rakodóval 8 800 forint, a minimum óradíj 3 óra. Kiállási/beállási díj csak abban az esetben kerül felszámolásra, ha az érdi telephelyünktől több mint 20 kilométerre van a felrakó, vagy a lerakó cím. Gondolom Ön sem araszolna egy órát hazafelé csak úgy…

De Ön mit is kap ezért az árért, ha velünk költözik?

Profi szakembereket, akik minimum 15 éves költöztetői rutinnal állnak az Ön rendelkezésére
Egy összeszokott, jó humorú csapatot, akikkel élmény a költözés
Hatékonyságot. Általában a lehetetlennek tűnő feladatokat is megoldjuk
Biztonságot. Rengeteg paplan, pléd, párna, karton, rögzítő eszköz van a teherautómon
Csomagolást. A nagyon érzékeny, sérülékeny bútorokat (antik, intarziás, bőr stb) minden esetben becsomagoljuk fóliába, vagy a rakodás előtt paplanokba.
Gyorsaságot. Nem húzzuk az időt, ismerjük egymást, összedolgozunk. Persze nem kapkodunk bútorral a kezünkben, de eddig még nem volt panasz a tempónkra.

Mi nincs nálunk egy budapesti költöztetésnél?

  • kilométerdíj
  • emeletdíj
  • plusz bútorszerelés költség
  • parkolási díj
  • esetlenség
  • hanyagság
  • rutintalan rakodók
  • rossz állapotú teherautó

Tehát érdemes szakemberekre bízni a költöztetést, így elkerülhető az idegeskedés. Ügyfeleink rólunk írt véleményeit elolvashatja a Facebook oldalamon, vagy a honlapomon. Árajánlatért hívjon! 0620/580-8538