Nádas vízparti ikerház Balatonmáriafürőn, egy szuper balatoni szállás nagy társaságnak!

Ha már az idei nyaralást tervezitek barátokkal, haverokkal a Balcsira, és már öszegyült 8-16 fő, akik biztosan együtt nyaralnának, akkor figyelmetekbe ajánlanánk a Nádas vízparti nyaralónkat! Ez a balatoni szállás nagy társaságnak van fenntartva Balatonmáriafürdőn, melyben 16 személy kényelmesen elfér. A nyaraló tulajdonképpen egy ikerház, és a két egyforma 8 fős házfél külön vagy akár együtt is bérelhető. Egy házfél 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, egy konyhával, egy nappalival (étkező) és egy terasszal rendelkezik.

balaton      A ház mögötti 1000 m²-es kert gyönyörű zöld övezet, gyeppel és rengeteg fával, ideális hely a kikapcsolódáshoz, ez is alátámasztja a tényt, hogy e balatoni szállás nagy társaságnak van rendelve. A kertben lehet akár focizni, tollasozni, található itt hintaágy, szallonasütő, melyhez nyársat és fát is ingyen biztosítunk, egy nyölcszögletű szatelit, kerti zuhanyzó a forró nyári napokra.

A kert végéből indul a lejárat a partra, itt található egy napozóstég és két horgászstég, egyik a nádasban, másik a vizen 50 m-re a parttól, csónakkal, mind a nyaralóhoz tartozik és csak a bérlőink használhatják. A csónak horgonnyal van felszerelve, remekül alkalmas a balatoni horgászatra vagy akár egy naplementés romantikázásra, használata korlátlan és ingyenes. Itt megjegyzendő, hogy más kiadó házak Balatonmáriafürdőn nemigen rendelkeznek saját napozó- és horgászstéggel, arányuk viszonylag kevés.

Balatonmáriafürdő a Keszthelyi-öböl déli részén található. Ez a község a XIX. században Máriatelep néven volt ismert, nevét a helyi szőlőtelepítést irányító Gróf Széchényi Imre feleségéről, Andrássy Máriáról kapta. 1927-ben átnevezték Balatonmáriafürdőnek és megkapta községi rangját. A község mára szépen kiépült, 8 szabadstrand áll a nyaralni  vágyók rendelkezésére és itt vezet el balatoni bringakörút. A kiadó házak Balatonmáriafürdőn minden társadalmi réteg számára elérhetőek.