Könnyű és gyors munkavégzés

Vendéglátó egységek figyelem! Végre kijött a piacra az az online kereskedelmi rendszer, ami minden, már megszokott telepítős szoftvert kenterbe ver.

Ez a vendéglátó rendszer a legújabb követelményeknek megfelelve lett kifejlesztve és minden szükséges funkcióval el van látva. Sőt, a tervezők egyedi dizájnnal is meg tudják lepni a megrendelőket, ha a választható weboldal kinézetek lehetőségei közül egyik sem nyeri el igazán a tetszésüket. Az online kereskedelmi rendszer nagy előnye, hogy a többi éttermi szoftverrel ellentétben nem kell számítógépre telepíteni, ezáltal ha a telepített gépen vírus üti fel a fejét, vagy valamilyen hiba folytán leáll a hardver, akkor megáll vele együtt a munka is.

Ezzel a vendéglátó rendszerrel bárhonnan és akármilyen gépről lehet dolgozni, adatokat ellenőrizni, dolgozók munkáját figyelni, ha éppen ennek látja szükségét a vezetőség. Mindez azt is jelenti, hogy bármilyen gépi probléma esetén egy másikat bekapcsolva és az online kereskedelmi rendszer felületére bejelentkezve, egy-két perccel később onnan folytatható a munka, ahol abba maradt, mindez adatvesztés nélkül. Tegye próbára most Ön is harminc napig ingyen!