Kitűnő állapotban lévő eladó házak Nyíregyházán

Szabolcs megyében szeretne házat vásárolni? Amennyiben érdeklik eladó házak Nyíregyháza régiójában, van is egy ajánlatunk! 111 négyzetméteres, egyedi stílusú családi ház várja vevőjét. Az egyedisége nem kérdéses, hiszen az eladó egykoron építész volt, tehát olyan házat alkotott meg, amiről Ön is álmodozhatott valamikor.

A telek nyújtotta lehetőségeket maximálisan kihasználta. Elhiheti, hogy az épület úgy szerkezetileg, mint műszakilag megkérdőjelezhetetlen állapotban van. Odafigyeltek a minőségi alapanyagokra is.

Ytong téglából készült a fal, vasbeton a szerkezete, műanyag nyílászárók vannak, amelyek nagyszerűen szigetelnek. A kényelmet szolgálja a klíma, illetve fűtésrendszer, ami szintén egyedi módon lett kivitelezve. Vegyestüzelésű kazán biztosítja a meleget a hideg hónapokban. A telek nagysága 800 m2, amiből a ház 111 m2-t foglal el. A fennmaradt területet bármire használhatja.

Ez csak az Ön kreativitásán múlik. Feltételezhetően vannak még eladó házak Nyíregyháza területén, de ehhez hasonlót nem valószínű, hogy találni fog.