Fi relé bekötése, kizárólag szakember által

Kész az új lakás és már csak a berendezésére vár, esetleg átalakításra vagy javításra szorul? A fürdőben a bojler csöpög? Akármelyik esetről is legyen szó, mindig forduljon szakemberhez! A bojler az egyik legfontosabb háztartásbeli berendezés és ha nem szerelik be megfelelően, bizony sok bosszúságot okozhat.

A bojlereknél, a fi relé bekötése minden esetben szakképzett villanyszerelő feladata. Lényegében a bojlerek beszerelése nem bonyolult folyamat, azonban érteni kell hozzá. Amennyiben helytelenül lett bekötve, akkor nem fog az előírtak szerint működni. Lassan melegíti a vizet, jóval több áramot fogyaszt, ami magasabb villanyszámlát eredményez.

A fi relé bekötése elhanyagolhatatlan, hiszen ez az áramvédő kapcsoló érzékeli a bojler működése alatt a hibaáramot. Ha az elektromos berendezés, jelen esetben a bojler teste nagyfokú feszültség alá kerül, a fi relé automatikusan lekapcsolja a hálózatot. Továbbá, védelmet nyújt a közvetlen érintésre is. A fi relé vagy áramvédő kapcsoló nélkülözhetetlen eleme az elektromos berendezéseknek.