Építés és felújítás

Azáltal, hogy országunk fejlődik, mindig valami újat szeretne létrehozni és a korszerűsítés a cél, ezért szükség van olyan megbízható vállalatokra, melyekre lehet számítani egész év folyamán.

Az SBDYNAMIC Kft. pont egy ilyen vállalat, akik számára a korrekt üzleti kapcsolat kiépítése, működésük elsődleges szempontjai között szerepel. Ingatlanok építésével és felújításával, szükség esetén bontásával foglalkozik, de a korszerűsítés mellett közműépítés, útépítés és csatornázás is tevékenységi körük részét képezi. Szívesen vállalnak alapásást, melyhez gépi földmunka végzése szükséges, fuvarozást és vasút, illetve villamos pálya építést is.

Ezek mellett víz és tereprendezés is profiljuk részét képezi, melyeket épp úgy elvégeznek vállalat, önkormányzat vagy magánszemély felkérése esetén is. Közműépítés során lehet szó bármilyen földmunkáról, önkormányzati utak és utcák építéséről, mindent határidőre, gyorsan és biztonságosan teljesítik. De a közműépítés tevékenysége magában foglalja a csatornázást is, ami lehet nyomó és gravitációs csatornázás végzése, vízelvezető árkok ásása, illetve kerékpárutak, buszmegállók építése és szegélyezése is. Sőt, az SBDYNAMIC Kft. munkatársai építő és ágyazati anyagok beszállításával is foglalkozik, ami lehet homok, sóder vagy épp zúzott kő.