Duguláselhárítás Hosszúpályi – mi okozhatja a lakásban terjengő csatorna bűzt?

Kellemetlen csatorna szag terjeng lakásában? Hívja a Duguláselhárítás Hosszúpályi telefonszámát és kérjen tanácsot a szakemberektől.

Még a legtisztább háztartásban is előfordulhat, hogy kellemetlen csatorna szag terjeng a konyhában vagy fürdőszobában. Hogy hol és milyen okokból kifolyólag fordulhat ez elő? A mosogatónál például az élelmiszer maradékok és zsírok lerakodása a lefolyóban és a túlfolyójáratban okozhatja a problémát. Vagy nincs megfelelő bűzelzárás a szifonban, illetve kiszáradt a szifon. Mosdókagylók esetében az egyéb lerakódások a lefolyóban, a túlfolyóban, a bűzelzáró hiánya a szifonban vagy a túl rövidre vágott flexibilis szifoncső okozhatja a bűzt.

A fürdőszobai bűz leggyakoribb okozója a padlóösszefolyó rendszeres tisztításának elmaradása vagy a bűzelzáró hiánya. Esetleg az ott elhelyezett mosógép, melynek lerakódásai az ürítő csőben, szennyezett szűrő vagy a fali bekötésnél hiányzó bűzelzáró okozhatja. A WC-ben a nem hermetikusan rögzített csésze, az ültető gumi hiánya vagy a kiszáradt bűzelzáró okozhatja a csatorna bűzt.

Ha sehogy sem tud rájönni, mi okozhatja a csatorna szagot, hívja a Duguláselhárítás Hosszúpályi szakemberit, akik kiderítik és megszüntetik a probléma okát!

 

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük