Az első gyermeket váró szülők gyakran nem tudnak eligazodni a babaholmik között

A gyermekvárás időszaka, majd az új kis jövevény érkezése minden pár számára izgalmakkal teli hónapoknak számít. Az igazi feladat azonban csak azt követően indul, hogy a baba a család szerves részévé válik, és mindennapi gondoskodást igényel. Sok kezdő szülő nehezen igazodik el a babaholmik széles választékában. A kicsinek ugyanis a ruhácskákon és a fekhelyen túl számos olyan felszerelésre és eszközre van szüksége, melyek korának megfelelőek. A http://www.philips.hu/c-m-mo/babaapolas azoknak igyekszik segítséget nyújtani, akik nehezen találják meg a babaápolási felszerelések között a minden szempontból ideális darabokat.

Hála a gyártók előrelátó gondolkodásának, ma már olyan babaápolási készletek is megtalálhatóak a piacon, amelyek egyszerre nyújtják a hétköznapokban rendszerint előkerülő eszközöket. A digitális hőmérőre bármikor szükség lehet, de a legkisebb nátha esetén is nélkülözhetetlen a puha végű orrszívó. Az ujjra húzható fogkefével gond nélkül tisztíthatóak az apró fogacskák, de a köröm-és hajápoló készlet is kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy az gyerkőc adottságainak maximálisan megfeleljen. Ez a kezdő készlet akár ajándékba is remek választás lehet, hiszen nincs olyan szülő, aki ne használna hasonló eszközöket.

 

Természetesen nem mehetünk el a speciális hőmérő készülékek mellett, melyekkel nem csak a baba szobájának hőmérsékletét mérhetjük, de ellenőrizhetjük a fürdővíz hőmérsékletét is. A virágalakú hőmérő a kicsi számára is izgalmas, hiszen akár fürdőjátékként is használható az. A játszócumik és speciális kialakítású cumisüvegek legjobb, ha több típusban is megtalálhatóak az otthoni gyűjteményben, így mindig rendelkezésre állnak a megfelelő darabok.

A szülővé válás hónapjai és az első évek sokkal könnyebbé tehetőek akkor, ha közben korszerű eszközök és berendezések segítik a mindennapokat. A Philips szakemberei azon munkálkodnak, hogy a babák igényeinek leginkább ideális eszközökkel lehessen találkozni a kínálatban, és a megfelelő mennyiségű információnak köszönhetően a választás is egyszerű legyen közülük. A csöppségről való gondoskodás korántsem olyan bonyolult feladat, mint azt sokan gondolják. A Philips márkától megszokott minőség akkor is visszaköszön, ha babaápolásról van szó.