Áruszállítás a magyar utakon

Az X-PRESS TRANS vállalata sok éves múlttal és tapasztalattal rendelkezik országszerte vállalt belföldi árufuvarozással és külföldi utakon történő áruszállítással kapcsolatban.

Ezen tevékenységek mellett légi és tengeri áruszállítmányozással is foglalkozunk, de ha speciális csomag vagy rakomány fuvarozásáról lenne szó, az X-PRESS TRANS csapata azt is vállalja. A hét bármely napján vállalunk belföldi árufuvarozást, legyen szó akár ünnepnapról is, vállaljuk a megbízást akár magánszemélyek, akár vállalatok számára. Legyen szó csomagról vagy rakományról, a megrendeléstől számítva 48 órán belül megérkezik a szállítmány a kívánt címre.

Kedvező áron tudunk biztosítani emelőhátas teherautókat is külsős, belföldi árufuvarozással foglalkozó vállalatok számára, mindezt felárak és fix éves díjszabás nélkül kínáljuk. Fontos számunkra a pontosság, precizitás és a gyorsaság, valamint arra törekszünk, hogy elégedettek legyenek munkánkkal a megbízóink. Hiszünk abban, hogy az elégedett ügyfélből visszatérő ügyfél lesz, ezért sokat adunk a megbízhatóságra és az ügyfélközpontúságra. Forduljon az X-PRESS TRANS-hoz bizalommal!