Ahol a tapéták választéka a legnagyobb

Közel 30 ezer féle tapéta közül válogathat és több száz tapéta azonnal a rendelkezésére áll, – amit azonnal el is vihet – az ország legnagyobb tapétaboltjában, ami egyben tapéta nagyker Budapesten: a Tapétacenter. Számos akcióval kívánják még vonzóbbá tenni választékukat, érdemes gyakran benézni boltjaikba.

Tapéta választékuk stílusban, mintázatban, design-ban és alapanyagban szinte végtelen. Ha már van valami elképzelése, akkor itt megtalálja a kedvére valót árban, minőségben és mintázatban egyaránt. Ha még csak gondolkodik és segítségre van szüksége a választáshoz, akkor a honlapon, de az üzletekben is segítséget kaphat döntéséhez, de a kivitelezéshez is, ha saját maga kívánja elvégezni a tapétázást.

Például, hogyan távolítsa el a régi tapétát, hogyan javítsa ki a vakolatot, de a ragasztásra és a nehezen tapétázható helyekre vonatkozóan is talál tanácsokat a honlapon. A munkához minden szükséges eszközt: például ragasztót, díszléceket, szegélyeket is megtalál üzleteikben. Mérje fel a szükséges tapétamennyiséget és gondosan válassza ki katalógusaik és munkatársaik segítségével az Önök ízlésével, bútoraival leginkább harmonizáló tapétákat és indulhat a munka.