A digitális és analóg szögmérő a mérési munkálatok segítését szolgálja.

A digitális és analóg szögmérő a mindennapi mérési munkálatok elősegítését szolgálja. Az aktuális szögállást az analóg szögmérő segítségével tudja leolvasni, míg a digitális szögmérő a minél pontosabb és precízebb méréseket segíti elő. A digitális szögmérő segít a tizedes pontosság leolvasásában, amely nagyon sok munkafolyamatnál kiemelkedő fontossággal bír. A digitális és analóg szögmérők abszolút és relatív szögek mérésére szolgálnak. Aktuálisan mért szögeket az abszolút méréseknél érhetünk el, míg relatív méréseknél a mérési tartományon belül akárhol fel tudja venni a 0 pontot. Ilyen esetekben a méréseket innen is tudja folytatni.

A Hedue AM1 analóg szögmérő analóg mérőórával rendelkezik. A szögmérőkre általában két év garanciát is biztosítunk és igény esetén illetve típustól függően hordtáskában szállítjuk. A hordtáska praktikussága nem is kérdőjelezhető meg, hiszen a munkaterületeken ezekben a táskákban a legcélszerűbb a szögmérők szállítása. A Hedue digitális szögmérője egyben vastagságmérőként is funkcionál. A kombinált műszer segít a falvastagságokat meghatározni, de képes az ablaküvegek lemezeinek vastagságmérésére is.

E tulajdonságai miatt bátran ajánljuk nyílászáró kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára is. A faiparban dolgozók, asztalos szakemberek is hasznát vehetik, hiszen fatáblák vastagságának mérésére is jó szolgálatot tesz. A profi szögmérők mellé szögmérő sablonokat is kínálunk. A gyors szögmásolás és a szögfelező számolása ma már egyetlen szakembernek sem jelenthet problémát.

Tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére, hogy munkafeladatait a legnagyobb pontossággal tudja elvégezni és a hatékonyságot is megfelelően növelje a napi munkavégzések során.